Uitnodiging voor feest Les Taxateurs 35

Content-Type: text/html; charset=us-ascii

Beste Jan,

SPANNEND!  Hoe gaat het jubileumfeest Les Taxateurs 35 jaar er precies uitzien?

Dat vertellen we nog niet, maar wat we wel kwijt willen is dat het vol met leuke activiteiten zit, dat de feestcommissie al veel heeft voorbereid, dat er muziek in zit, dat het gehouden wordt op zaterdag 26 maart a.s. van 14.00 tot 20.00u op onze eigen accommodatie aan de Steenovenslaan, dat de inwendige mens niets te kort zal komen, dat het goed is voor je humeur en dat er nog lang over nagepraat gaat worden!

We willen wel iets van je weten: namelijk of je komt (vast wel) en of je een introducé meeneemt. Je  introducé is ook van harte welkom, maar we vragen daar wel een vergoeding van een luttele €15,- voor. Voor leden en donateurs is het uiteraard gratis.

Geef je op via een e-mail aan secretaris@lestaxateurs.nl en doe dat uiterlijk 16 februari. Geef aan of je alleen komt of met introducé.

De feestcommissie en het bestuur hebben er in ieder geval nu al zin in.

Hartelijke groet van Ellen, Philippe en Wim en het bestuur.

Disclaimer 1: Mogelijk gooien coronamaatregelen nog roet in eten, in dat geval kan niemand er iets aan doen dat het toch niet door kan gaan. Laten we hopen dat dit niet gebeurt.
Disclaimer 2: Het feest gaat alleen door als een ruime meerderheid van de leden zich opgeeft, zo’n happening moet namelijk wel breed ‘gedragen’ worden door de leden.

Les Taxateurs

Steenovenslaan 16, Culemborg

0345-512320